מחיקת החשבון בלחיצה על "מחיקת החשבון", תתבצע מחיקה סופית של החשבון וכל המידע המשויך אליו. הפעולה בלתי הפיכה ולא ניתן יהיה לשחזר את הנתונים לאחר מכן. מחיקת החשבון